Vårsolens heta strålar

I vårsolens heta strålar står jag. Jag ser upp mot det lysande klotet, kisande men lycklig. Äntligen vår. Äntligen nästan snöfritt. Det blev en vår till slut. Man tvivlade lite i vinterns mest iskalla ögonblick.  Nu värmer solen och jag står där och bara njuter.  Jag har bytt till sommardäck. Ett tidigare datum för vårskorna har gjort att det blivit lite trängre på däckverkstäderna, men nu är det gjort i alla fall. Lite tystare och mjukare att köra och man känner att nu kommer det vara varmt. I alla fall isfritt på vägarna och den känslan värmer lika mycket som solen.

Min kärlek har åkt till Holland för att njuta av tulpaner i massor. Till vackra Amsterdam,  jag tror att det är vackert för jag har aldrig varit där. En visit på tre dagar. Det känns som om det är 10 dagar. I alla fall nu i kväll. Tiden går långsamt när man är van att vara två. Att vara mer än en som delar på tankar, känslor, vardag och kärlek. Våra fem år tillsammans har känts spännande varje dag. Och det känns som om det kommer att bli än mer spännande framöver. Vi har en hel del att se fram emot, både i vår, i sommar och i höst.

Alla goda ting är tre, så jag måste ju skriva tre spalter i kväll. Inte för att jag måste utan för att det finns en hel del att skriva men ibland vet man bara inte var man ska börja. Eller sluta.  Jag blev bjuden på mat i eftermiddags av en god vän och hans fru. Jag spjärnade emot in i det sista för jag trodde inte att det fanns tid till det. Jag hade rätt. Jag kom dit för att hjälpa honom med hans nybygge men det blev ingen tid till det eftersom jag satt och njöt av att få bli bjuden på mat. Men det var väldigt trivsamt och jag tror de tyckte detsamma. Det går fler tåg. Jag kommer att åka tillbaka och med spänning se nybygget utvecklas från en grund till en färdig utbyggnad. Samma vänner som lånade ut sin kamera till min älskade Hollandsresenär. Det ska bli spännande att se dessa kort tagna av en verklig entusiast. En älskare av blommor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s