Just nu händer det här…..och lite till…

Lite om dagen…det har snöat en del. 12 centimeter kom det på en natt. Inte så mycket kanske men inte så fjuttigt heller.Det har blivit ljust och fint och man får en härlig vinterkänsla. Solen går och lägger sig bakom bergen vid halv fyra tiden och det blir tidigare för varje dag. Eftersom jag inte varit här på vintern förut så blir det spännande att se hur mörkt det blir egentligen på vintern.

Vägarna är bra plogade på väg till jobbet. Snöplogen kör nästan hela nätterna och skaver på vägarna och det är ju skönt att dom är duktiga på det. Men tyvärr så är inte alla så duktiga på att ploga där vi behöver det mest, har nästan fastnat med bilen flera gånger. Men inte mycket att göra åt det. Erfarenheten är något man får med sig på livets resa och jag kan nu lägga några blad till i mitt livs ryggsäck. Vi är ju på väg att få ny lägenhet och det ska bli skönt. Så många saker som kommer att förändras i vårt liv här uppe i norr, på ett positivt sätt.

Tryggheten i att ha ett fast jobb där det finns stora möjligheter till extrajobb om man vill tjäna lite extra, är jättehärlig. Även om det blir ett slit till och från så vet man att det finns något riktigt bra att se fram emot. Men jag tänker på dom som står mig nära som inte har samma tur med jobb. Jag hoppas bara att det går som jag tror, nämligen att allt löser sig fast inte alls på det sätt man väntat sig. Så många gånger i livet som jag inte vetat hur tusan det ska gå och så plötsligt så har det öppnat sig en dörr där man minst av allt anat att det skulle finnas en dörr till något bättre. Viktigast är att man håller modet uppe och är positiv. En så där klyscha som alla säger, men det är viktigt att man tänker positivt för då blir saker positiva. En av universums många lagar.

Fars dag – födelsedagar – jul och nyår står på almanackan den närmaste tiden. Och lite mer som inte är spikat men planerat i alla fall.

Jag ska försöka blogga om saker som jag tycker är viktiga och som jag står för lite mer i fortsättningen. Alla har en åsikt om något och även om man inte går med i demonstrationståg eller regelbundet gör sin röst hörd genom skrivelser eller uppmaningar från föreningar eller organisationer så har alla något att säga om det som sker just nu runt omkring en. Självklart har jag det också och det ska jag försöka få fram här.

Natten börjar bli till dag och det är snart dags att sova. Men inte här och nu, det skulle inte vara så bra. En spännande kulturkväll så på schemat i kväll och det ska bli kul. Tills nästa gång – ha det allesammans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s