Skrivklåda och tankar som gnager…

Förra gången jag skrev var det den 14 november..för över ett år sen. Länge sen. Ja nu är det det. Jag vill skriva och vill inte börja en ny blogg för jag trivs rätt bra med den jag har. I stället för att dra upp allt som har hänt så börjar jag precis..idag. 

Idag Onsdag lyser solen över bergen..den har nästan kommit ner till fjorden nu sen den började färden från toppen av fjället efter att ha varit bortrest i över två månader. Klar himmel och ett ivrigt sinne…I går beställde vi massagebänkarna..frun och jag..dom kommer om cirka en vecka. Det är nog bland det mest spännande jag gjort..att börja en massageutbildning. Inte bara för att jag själv behöver massage av olika orsaker. Jag vill gärna lära mig massera själv och hjälpa människor som är spända och stressade eller bara vill ha en skön avslappnande stund. Vi ska börja praktisera det vi lärt oss på första träffen så snart vi fått bänkarna..och hoppas att våra kommande klienter – som i början nog kommer bli vänner och familj – är både tålmodiga över våra trevande händer som med tiden säkert kommer att bli duktiga på det de ska göra – utföra en skön och djup massage. 

I huset är det full fart..nya garderober ska upp och de gamla kastas..trappen ska göras om och isoleras och det ska målas..spännande jobb som kommer att bli fint när det blir klart. 

I vår kommer vi att åka till Örebro för att bo och till Karlstad för att kursa en gång i månaden. Nästa gång blir vecka 8..sen är vi redan inne i mars månad. 

Men nu är nu och jag ska snart fara iväg till Salangen där jag jobbar..för ett besök hos tandläkaren och beställa tid. Sen jobbar jag kvällsvakt på mitt gamla jobb..saknar det lite faktiskt. Det är jobbmöte idag och kommer nog finnas lite gott över till kvällvakten..brukar alltid vara gott att äta på mötena…antingen någon kaka eller våfflor. 

Jag kommer inte – som jag skrev tidigare – ha länk till denna blogg någonstans..de som vill får lägga till den som favorit eller också vänta på nästa blogginlägg. Förhoppningsvis ska jag i denna blogg låta er som läser följa med på min resa under våren och den ännu mer spännande sommaren..och alla tankar som följer på dom händelserna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s