50 Årsfest och kursavslutning..och nya tankar..

 Så fyllde jag femtio år..ett halvt sekel har jag levt. Jag började med en fight..det tog hela natten för mig att hitta ur magen den där lördagsnatten  för femtio år sen..mitt lokalsinne har aldrig varit gott. Och sen har det varit full fart i femtio år. Jag är nöjd med mitt liv. Jag är lycklig. Jag ska inte gå in på vad lycka är. Men det kunde varit mycket värre. Jag har det bra. Jag har människor omkring mig som berör mig djupt. Och jag har två härliga barn som är lika busiga som jag. Dom överraskade mig verkligen på festen.

Jag ville ha något annorlunda. Något man minns. Efter ett antal timmar med brainstorming kom min älskade fru på att vi skulle fråga på bowlinghallen i Arboga. Efter att ha ringt och kollat om det var ledigt gick vi dit för att prata om upplägget och priset. Allt funkade för oss och vi bestämde oss. Festen skulle bli på bowlinghallen i Arboga.

Jag skickade ut inbjudningar till de som jag umgicks med närmast och till mina släktingar och vänner. De allra flesta tackade ja. Efter min sista kursvecka på massagekursen var det dags. Mycket fixande och lite bakande och så var kvällen inne.
Så härligt att träffa de jag inte sett på länge, och de jag sett ofta och ville se ännu oftare. Vi började med buffen och åt oss mätta. Ett glas vin smakade också gott.

Sen knackade min son med skeden i glaset. Han skulle hålla ett litet tal. Redan då blev jag både stolt och överraskad. Han sa att han och Sofia hade ordnat en överraskning för mig. Sen började en film visas på den stora platta teven som satt på väggen i restaurangen. Och sen började ett potpurri av mig och mitt liv i bilder. Från jag var baby till jag blev vuxen. Många av bilderna hade jag glömt att dom fanns. Så roligt och så rörd jag blev. Tårar. Jag hade inte kunnat få en bättre 50 årspresent. Alla åren jag busat och tokat mig. Från mina barn var små och jag jazzade med deras ben på skötbordet till jag var häxa på väg till blåkulla en påskafton. Och mycket mer. Fantastiskt. Tusen Tack Johan och Sofia.

Sen var det dags för bowling. Fri bowling i två timmar, vi hade hyrt restaurangen i tre timmar. Vi började och rulla och mycket skratt och hojtande ekade i lokalen, härligt. Det blev mycket kort taget också. Eftersom det var ett tag sen jag spelade sist så blev det en härlig blandning med bom och strike. Men kul var det. När klockan började närma sig sju på kvällen började det komma in andra gäster till för att bowla. Vi hade vårt bord och där serverades det kaffe. Lite mix på det också, god jordgubbstårta..Evy-Anns hembakade kaka som smälter i munnen och lite annat smått och gott. Sen började mina vänner droppa av en efter en. Mycket tack och kramar och så var det bara några stycken kvar.

Kvällen avslutades vid elvatiden och vi fick skjuts hem av mina barn. En fantastisk kväll som kommer att stanna i mitt minne under hela mitt liv. Tack alla ni som kom. Länken under är länken på min film som Johan skapat med hjälp av bilder från många av de som står mig närmast. Den finns på hans Youtube konto också. Snart på mitt också.   http://www.youtube.com/watch?v=S8LZyqeihCY&feature=share  

 

Det var också kursavslutning på massagekursen. Ett härligt år är slut med i stort sett alla ingredienser som finns i livet. Jag har skrattat..gråtit..njutit..blivit heligt förbannad..uppgiven..längtansfull..och stolt..för att till slut utveckats till en ny nivå i livet. En väldigt intressant och omfattande massagekurs som har gett oss som gick där många varma och goda vänner. Sista ordet är varken sagt eller skrivet om massagen jag lärt mig och som jag kommer att praktisera på många behövande kroppar. Men jag lämnar det för nu.

Efter en vinter som har varit kallare än på länge börjar solen och värmen  sakta komma tillbaka och vårkänslorna börja vakna i kroppen. Jorå jag vet att det bara är februari..men det går fort fram ibland och här i Nord Norge stannar ljuset fortare och längre för varje dag. Nu blir det inga fler resor var 3-4 vecka ner till Sverige. Nästa gång vi kommer dit så blir det bara för att roa oss. På både svenska och norska. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s