Blogg 100 dag 31, Ord och betraktelser av mig själv.

När jag nu ser tillbaka på 30 dagars blogginlägg på 30 dagar så undrar jag vad jag håller på med. Varför skriver jag? Ibland har jag ett ämne jag fördjupar mig i. Men ofta handlar mina blogginlägg om mig själv och mina tankar och känslor.

Min blogg har alltid varit en oas av fria ord som kommer till mig. Jag har skrivit vad jag känner just nu. Ser man på mina blogginlägg lite längre bak, före blogg 100 och de många år jag haft bloggen – ser man och förstår att jag älskar att skriva. 
Är det för att bekräfta och erkänna min egen existens? Måste jag skriva ner och dela mitt liv med en massa andra människor på olika medier?
Sanningen är ganska enkel. Jag skriver vad jag vill utan baktanke. Jag skriver för att jag tycker att det jag skriver är bra. Många gånger har jag sett tillbaka på min text och tänkt, tusan det här var ju rätt bra. 
Jag har också tänkt ibland, det här är bara surr. Vill någon verkligen läsa det här? Men sanningen är att jag bryr mig inte om det. Jag skriver inte för att andra ska gilla det eller inte. Jag skriver för mig själv i första hand. Om jag är den enda besökaren på min blogg – då har jag tusan fått finbesök, eller hur?
Resten av de här 70 dagarna kommer bloggen att se ut som den alltid gjort – fullständigt oberäknelig och gränslös. Den innehåller dikter – roliga historier – glimtar från mitt liv – och aktuella reflektioner från världen idag.
Och så har det varit före blogg 100. Och så kommer det vara långt efter att blogg 100 har slutat. 
Så..njut av dagen. Det kommer jag göra.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s