Blogg 100 dag 44, I solen.

Nu är jag i solen i Sverige. Blå himmel och varm sol och tvåsiffrigt på temperaturen. Efter en lång bilresa har jag ett långt leende i mitt ansikte. Jag har längtar så länge efter att åka hit. 

Våren är min bästa tid. Allt vaknar upp och börjar på nytt. Jag har alltid känt en enorm frihetskänsla och lycka på våren och alltid känt att kraften strömmat till igen. Allt det här blir lite avslaget i Norge. Dels beroende på att det knappt finns några vårblommor utom Tussilago i dikeskanten. Och dels för att vintern ofta avslutad abrupt och en vecka senare är det sommar. Vi har inte så långdragen och underbar vår i norr där jag bor. Där är det mest skönt att se solen igen efter den mörka vintern. 
Nu blir det besök och skratt och kära återseenden av familj och vänner. Och en och annan överraskning som lurar bakom hörnet som gäddan i vassen. Och kanske får jag lite färg på kinderna också. Färgglada dagar blir det absolut.
Annonser

2 kommentarer på “Blogg 100 dag 44, I solen.

  1. villacalifornia skriver:

    Passa på och njut i fulla drag… Är glad så länge våren är långdragen och vi inte kan sätta datum på när våren var här på besök…

  2. bhenth skriver:

    Tack för det. Nej man vet aldrig när våren kommer. Och det ska bli skönt att bara sitta i solen och känna värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s