Blogg 100 dag 52, Tillbaka i spåret.

Nu är jag tillbaka i spåret, tillbaka i Norge. Hade jag inte varit med i blogg 100 hade det här varit en period då jag hade haft uppehåll i mitt skrivande. Jag är väldigt trött och har en massa..utmaningar väljer jag att kalla det..att lösa. Jag vill hjälpa en del personer mer än jag har kapacitet att göra. Och jag måste hjälpa mig själv också. Och just ja, har påbörjat en rutin att dricka äppelcidervinäger varje morgon. En rutin min fru haft sen länge. Jag är lite sen i starten. Det gäller ganska mycket. Jag är sen med mycket men när jag väl fått upp farten så händer det saker på rad.

Många av de saker jag ville göra när jag växte upp – leva bland höga fjäll, resa mycket, spela teater och skriva och ge ut böcker – har kommit till mig först nu på senare år. Och när jag nu har det och har gjort det så öppnar sig nya vägar. Vägar som jag hörde andra gjorde när jag var liten och som jag inom mig ville men trodde var omöjligt. Omöjligt för mig i alla fall.
Jag är ledig i helgen och det ska bli skönt. Solen värmer och jag börjar skymta nya horisonter. Sånt känns bra. Och pirrigt.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s