Blogg 100 dag 86, Sexorna i mitt liv.

Dag 86 i blogg 100 för mig osökt till sexorna. Men bara en bit bakåt. 

1986 var tiden då jag slutade mina två år på Örebro Folkhögskola. Det hade varit två underbara och roliga år. Det var planerat att tågluffa mot England och Skottland med en vän på sommaren. Det blev inte av. I stället träffade jag mina barns mamma.
1996 hade jag varit skild ett år. Jag bodde ensam med barnen och gick in helt och fullt för dom. Jag jobbade på ett bostadsföretag och mina barn var stolta över mig. Jag var ofta ute med dom i parken och vid sommarstugan. Det var det året min son började första klass.
2006. Jag har känt min fru i drygt ett år. I Juni 2006 gifter vi oss. Ett vackert bröllop och ett vackert brudpar. Vi åker på en underbar bröllopsresa till Kalabrien i Italien. Vi är där två veckor och det är ljuvligt och romantiskt. 2006 är också året jag beslutar mig för att utbilda mig till undersköterska. Ett beslut som kom att mycket radikalt förändra inriktningen på mitt liv. 
2016 är nästa år. Vi firar vår 10 åriga bröllopsdag 2016. Det är också året då vi tillsammans tar ännu ett stort beslut och förändrar våra liv än en gång, på en gemensam resa mot ett mål vi drömt om.

Annonser

2 kommentarer på “Blogg 100 dag 86, Sexorna i mitt liv.

  1. villacalifornia skriver:

    Måste säga att jag gillar se, när det framförs på detta fina sätt.
    tack för inlägget..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s