Blogg 100 dag 100, Avslutning och fullföljande.

Idag är den sista dagen i Blogg 100. Vi har nått till målet. Jag har nått målet. Dagens blogginlägg handlar därför om fullföljande.

I mitt liv har jag börjat på många saker men inte alltid haft energi att fullfölja. När jag var liten började jag på fotbollsskola och gick några gånger tills upptäckte att jag inte hade bollsinne. Jag började på skidskola och lärde mig att åka skidor. Det var roligt ett tag och jag lärde mig faktiskt att åka. Men slutade efter en termin. 

Sen började jag på skridskoskola och lärde mig åka skridskor. Sen upptäckte jag att jag var svag i fotlederna och slutade. Ledaren sa i alla fall att jag var svag där. 

Under några år tränade jag cykel i en cykelklubb. Inomhus i en träningshall på vintern och utomhus på tävlingscykel på sommaren på vägar runt Örebro. Jag tävlade tre gånger i distriktsmästerskap. Jag var rätt duktig men vann inget. Sen gav jag upp. 

Jag gick på simskola och lärde mig simma. Jag tog de första simmärkena och försökte lära mig simma crawling. Jag lyckades inte och slutade.

Jag började skriva tidigt och skrev små historier om saker jag kom på. Jag ville tidigt skriva en bok. Det blev otaliga små historier men ingen hel bok.
Att fullfölja är en stor sak för mig nu. Att inte fullfölja har varit en stor sak för mig förr. Mitt intresse har försvunnit och jag har tappat energin. Men jag har fullföljt en hel del också.

Jag fullföljde en språkresa i Schweiz när jag gick ur nian. Jag bodde tre veckor hos en dam och lärde mig franska. 
Efter nian gick jag flera kvällskurser som jag fullföljde. Kurser i psykologi, engelska och franska. 

Några år senare började jag med teater. Jag fullföljde nybörjarkursen och en fortsättningskurs innan vår teaterklass bildade en egen teatergrupp, Bohemerna i Örebro. Där var jag med i cirka ett år och hade mitt allra första framträdande inför betalande publik på Amatörteater festivalen 1993.

Flera år senare fullföljde jag ytterligare teaterkurser och hösten 2004 fullföljde jag min uppgift som amatörskådespelare i den stora uppsättningen ” Hanneles himmelsfärd” i 27 framträdanden. Det var toppen av min karriär som amatörskådespelare.
Nu har jag fullföljt Blogg 100. 100 blogginlägg på 100 dagar på min sovande blogg. Den sover inte längre. Den är klarvaken. Och alla jag känner vet om att jag har en blogg. Dom vet om en massa annat om mig också eftersom den här utmaningen blev mycket mer personlig än jag hade räknat med. Men jag är nöjd och stolt över alla inlägg. Jag är ofta stolt över det jag skriver. Alla är bra på något. Jag är bra på att skriva.

Slutligen vill jag tacka alla som läst min blogg. Jag vill också tacka alla mina nya vänner i blogg 100 och alla fina blogginlägg som jag läst under den här utmaningen. Det har varit både spännande och roligt. Kanske stöter vi på varann i något mer skrivsammanhang eller som vänner i något socialt medium. Om inte önskar jag alla lycka till med sina fina bloggar och önskar er alla en fin sommar.

Tack för mig i denna utmaning.

Bloggen lever vidare och alla är välkommen hit även i fortsättningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s