10 bra saker..

Gillar ni er själva?
Utan att tänka att ni är egocentriska och självupptagna, kan ni hitta på 10 saker ni är bra på?
Här kommer mina tio saker jag är bra på:
10 saker jag faktiskt är väldigt bra på..
1/ Jag är bra på att gå barfota på småstenar. Jag gick lätt och obehindrat barfota nästan jämt när jag var liten på hårt grus och småstenar. Jag tyckte det var skönt och blev pigg av det.
2/ Jag är bra på att hitta lösningar. När jag får tänka och agera i min egen takt så hittar jag lösningar på det mesta.
3/ Jag är duktig på att laga mat. När jag får låta fantasin flöda och jag får fritt spelrum så kan jag skapa nya goda rätter och få lite sting i dom gamla.
4/ Jag är anpassningsbar. Jag kan trivas i dom flesta miljöer. Jag kan skapa min egen soliga hörna även om yttre faktorer gör att jag har oddsen mot mig.
5/ Jag är duktig på att trivas i mitt eget sällskap. Många års erfarenhet har gjort att jag är bästa vän med mig själv och lider inte av att vara ensam eller annorlunda.
6/ Jag är duktig på att skriva. Jag kan skriva en text med ett tema omedelbart och leverera ett schysst resultat.
7/ Jag har lätt att både skratta och gråta när jag är själv. När jag är hemma i mig själv har jag alltid olåsta dörrar för mina känslor.
8/ Jag är spontan. Jag kan hitta på saker spontant och vara redo för nästa äventyr inom mycket kort tid. Min inre resväska är alltid packad och klar.
9/ Jag är öppensinnig. Jag har mycket få gränser och tabun. Jag accepterar och är nyfiken på det mesta.
10/ Jag är grym på självdisciplin. Jag tappar nästan aldrig kontrollen över mig själv. Jag kan räkna på en hand de gånger jag tappat kontrollen, och det blir några fingrar över.
Att göra listor är bra för att reflektera över var man står i livet..att bara köra full fart är helt ok för många..tills man slår huvudet i väggen. Men för en del människor känns det bra att göra små stopp efter vägen i livet och tänka..är det här ok..kan jag göra dom här sakerna och fortfarande se mig i spegeln och tänka, det där var bra gjort..du är en cool snubbe.
Jag behöver dom där små stoppen. Jag behöver dom men det betyder inte att jag alltid gör dom. Då är det bra att göra listor. När man skriver gör man automatiskt stopp i att rusa fram i livet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s